10 هزار 904 رای اولی واجد شرایط رای دادن در شهرستان گنبد کاووس هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=21255کپی به کلیپ‌بورد

10 هزار 904 رای اولی واجد شرایط رای دادن در شهرستان گنبد کاووس هستند

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در نشست مشترک با رئیس ثبت احوال این شهرستان با اشاره به نقش ثبت احوال اظهار داشت: با توجه به اینکه 10 هزار و 904 نفر رای اولی واجد شرایط رای دادن در شهرستان گنبد کاووس هستند تصریح کرد: از این تعداد 5544 نفر مردو 5360 نفر زن هستند.

مهندس حمیدی با گرامیداشت روز ثبت احوال خاطر نشان کرد: صدور کارت هوشمند ملی از اقدامات اساسی ثبت احوال است که بسیاری از خدمات دولتی را تسهیل می کند و نقش عمده ای در تشخیص هویت افراد دارد .
وی خاطر نشان کرد: در این دوره از انتخابات برای رای گیری شناسنامه و کارت ملی لازم است .
مهماندوست رئیس ثبت احوال گنبد کاووس نیز از درخواست 14 هزار و 704 کارت ملی هوشمند در شهرستان خبر داد و گفت: تا کنون 10 هزار و 644 کارت تحویل داده شده است.

10 هزار 904 رای اولی واجد شرایط رای دادن در شهرستان گنبد کاووس هستند

 10 هزار 904 رای اولی واجد شرایط رای دادن در شهرستان گنبد کاووس هستند

 10 هزار 904 رای اولی واجد شرایط رای دادن در شهرستان گنبد کاووس هستند

 10 هزار 904 رای اولی واجد شرایط رای دادن در شهرستان گنبد کاووس هستند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.