رئیس ستاد انتخابات استان بر ساماندهی و جمع بندی نهایی شعب اخذ رأی توسط فرمانداریهای استان تأکید کرد.
“علی اصغر طهماسبی” در نوزدهمین جلسه ستاد انتخابات استان گفت: فرمانداریهای استان باید با در نظرگرفتن تمامی جوانب از جمله پوشش شبکه ای و راههای دسترسی مردم، نسبت به ساماندهی، افزایش و یا جابه جایی شعب اخذ رأی و همچنین کم کردن تعداد صندوقهای سیّار اقدام کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، اظهار کرد: در بررسی بعمل آمده از سوی هیأتهای اجرایی مراکز حوزه های انتخابیه استان در مهلت مقرر، از مجموع 305 داوطلب انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، صلاحیت 18 نفر موردتأیید قرار نگرفت که این رقم 9/5 درصد تعداد کل ثبت نام کنندگان استان است.
وی ادامه داد: در استان گلستان با وجود 6 نفری که اعلام انصراف نموده اند و 18 نفری که صلاحیت آنها مورد تأیید هیأتهای اجرایی قرار نگرفته در حال حاضر 281 نفر همچنان در صحنه انتخابات باقی مانده اند.
رئیس ستاد انتخابات استان تصریح کرد: این آمار در سطح کشور بدین گونه است که از مجموع 12 هزار و 123 داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی، با توجه به رد صلاحیت 810 نفر و به عبارتی 9 درصد از کل داوطلبان و همینطور انصراف 291 نفر دیگر؛ تعداد 10 هزار و 976 نفر همچنان در صحنه انتخابات حضور دارند.
طهماسبی خاطرنشان کرد: امیدواریم در ادامه روند بررسی صلاحیت ها از سوی هیأتهای نظارت استان، هیأت نظارت مرکزی کشور و در نهایت شورای محترم نگهبان، به گونه ای باشد که با حضور حداکثری کاندیداها و تحقق حضور همه طیف ها و جریانهای سیاسی در عرصه انتخابات، منجر به حضور پرشور و حداکثری مردم پای صندوقهای رأی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در ادامه گفت: کمیته آموزش و پژوهش با همکاری کمیته اطلاع رسانی باید سامانه ای پیامکی شامل همه باید ها و نباید های انتخاباتی تعریف و برای جلوگیری از هر گونه حمایت خواسته و ناخواسته از کاندیداها، در بین تمامی عناصر تأثیرگذار در انتخابات بویژه مدیران، فرمانداران، بخشداران، اصحاب رسانه و مطبوعات و تمامی دست اندرکاران برگزاری انتخابات، ارسال کنند.
رئیس ستاد انتخابات استان در پایان تأکید کرد: عوامل برگزاری انتخابات با رعایت اصل بی طرفی، باید به گونه ای عمل کنند که هیچ گونه شائبه حمایت از شخص خاصی پیرامون آنها وجود نداشته باشد.