اهمیت تشکیل تیم کاری کمتر از تولید محصول و خبر نیست

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=21742کپی به کلیپ‌بورد
اهمیت تشکیل تیم کاری کمتر از تولید محصول و خبر نیست

مسئول کمیته اطلاع رسانی انتخابات استان گلستان : اهمیت تشکیل تیم کاری کمتر از تولید محصول و خبر نیست.

کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات شهرستان آزادشهر با علی یازرلو مسئول کمیته اطلاع رسانی انتخابات گلستان در محل استانداری دیدار کردند .

در این دیدار ابراهیم شفائی عضو کمیته اطلاع رسانی انتخابات شهرستان آزادشهر ابتدا یک بیلان کاری از مجموعه عملکردهای این کمیته در باب انتخابات دادند .

در ادامه مسئول کمیته اطلاع رسانی انتخابات استان گلستان به اهمیت کار جمعی و تیمی و نقش آن در انتخابات پیش رو پرداختند .

علی یازرلو با توجه به انتخابات پیش رو و انعکاس خبر های این حوزه ، اهمیت تشکیل تیم کاری را کمتر از تولید محصول ندانسته و داشتن هدف مشترک و ایجاد تعهد به هدف و ارزشهای گروهی را گامی سخت در تشکیل تیم دانستند .

هم چنین ایشان از ، انضباط گروهی، ارتباطات مؤثر، ایجاد انگیزش و شوق کامیابی، اعتماد متقابل و بالاخره آموزش مستمر را به عنوان عوامل مهم پایداری و موفقیت یک تیم ذکر کرد .

ایشان در خاتمه گفت ضعف فرهنگ کار تیمی یکی از موانع توسعه ملی است، باید با نهادینه کردن این فرهنگ در یک تشکل سیاسی گامی در جهت گسترش وتوسعه ‌آن دریک قالب ملی به پیش نهیم.

لازم به ذکر است انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان با سراسر کشور در هفتم اسفند سال جاری در شهرستان آزادشهر نیر برگزار می شود.

اهمیت تشکیل تیم کاری کمتر از تولید محصول و خبر نیست
اهمیت تشکیل تیم کاری کمتر از تولید محصول و خبر نیست

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.