ورزشکاران در تمام صحنه های انقلاب بسیار خوب درخشیدند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=21982کپی به کلیپ‌بورد

ورزشکاران در تمام صحنه های انقلاب بسیار خوب درخشیدند

فرماندار مینودشت در جمع ورزشکاران شهرستان مینودشت که با موضوع انتخابات برگزار گردید گفت : ورزشکاران در تمام صحنه های گوناگون انقلاب بسیار خوب درخشیدند . 

اسرافیل وزیری حضور جوانان بخصوص ورزشکاران را از پیروزی انقلاب گرفته تا مشارکت در صحنه های سیاسی و مدیریت های مختلف کشور ، رایکی دیگر از علائم مردم سالاری دینی و تصمیم گیری در مسائل مملکتی دانست .

وی با اشاره به مسئله برجام و مسائل پیش روی آن افزود: مطمئن باشیم که این مسئله هم به نفع ملت ایران تمام خواهد شد چون تمام دست اندر کاران این مجموعه از فرزندان این ملت شکل گرفته است .

فرماندار مینودشت از جامعه ورزشکار خواست تا در بر پائی یک انتخابات سالم و پرشور ضمن آگاهی بخشی به آحاد مردم در این امر کمک نمایند.

در ادامه این جلسه تعدادی از روسای هیات های ورزشی نکته نظرات خود را بیان کردند.

در پایان رئیس اداره ورزش و جوانان ضمن تشکر از فرماندار مینودشت گفت : بزودی و به امید خداوند سالن استخر سر پوشیده مینودشت نیز در دهه فجر امسال افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

ورزشکاران در تمام صحنه های انقلاب بسیار خوب درخشیدند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.