اجرای قانون مهمترین وظیفه مجریان انتخابات در شهرستان آزادشهر است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=22089کپی به کلیپ‌بورد
اجرای قانون مهمترین وظیفه مجریان انتخابات در شهرستان آزادشهر است

رئیس مرکز حوزه انتخابیه شهرستان آزادشهر : اجرای قانون مهمترین وظیفه مجریان انتخابات در این شهرستان است.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی انتخابات شهرستان آزادشهر جلسه هماهنگی و برنامه ریزی انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی 7 اسفند ماه جاری با حضور شفائی فرماندار ، قاضوی معاون فرماندار و چوبداری بخشدار مرکزی شهرستان عصر امروز در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید.

حبیب شفائی فرماندار شهرستان بر اهمیت وحساسیت دو انتخابات مهم دراسفند ماه سال جاری تاکید نمودند و به تبیین نکات کلیدی و مهم در انتخاباتی سالم پرداختند.

رئیس هیأت اجرایی انتخابات شهرستان آزادشهر تعامل و همکاری و همفکری مسئولین کمیته های انتخابات را اصل بسیار مهمی در برگزاری انتخاباتی سالم ، قانون مدار و اخلاق مدار و باشکوه برشمردند . ایشان در ادامه جلسه بر مطالعه کامل قوانین مربوط به انتخابات به مسئولین کمیته های هفتگانه انتخابات شهرستان تاکید نمودند .

توجه به بحث آموزش ، استفاده از ظرفیت و توان همکاران ، تعامل ، همفکری همکاران در برگزاری انتخابات ، سامانه جامع انتخابات و ارسال اخبار انتخاباتی به استان ، شناسایی نیازمندیها ومشکلات احتمالی در انتخابات ، رفع و رجوع نمودن نواقص و زیر سازی مقدمات برگزاری انتخاباتی سالم ، شرایط جوی ، پیگیری تامین نیروی انسانی مورد نیاز از موارد مطرح شده در جلسه مذکور بود.

لازم به ذکر است انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پمجمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان با سراسر کشور در هفتم اسفند سال جاری در شهرستان آزادشهر نیز برگزار می شود.

اجرای قانون مهمترین وظیفه مجریان انتخابات در شهرستان آزادشهر است
اجرای قانون مهمترین وظیفه مجریان انتخابات در شهرستان آزادشهر است

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.