هیچگونه گزارش تخلف انتخاباتی تاکنون به این دفتر واصل نشده است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=22232کپی به کلیپ‌بورد
هیچگونه گزارش تخلف انتخاباتی تاکنون به این دفتر واصل نشده است

رئیس هیأت بازرسی شهرستان آزادشهر : هیچگونه گزارش تخلف انتخاباتی تاکنون به این دفتر واصل نشده است به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات آزادشهر، رئیس هیات بازرسی انتخابات شهرستان آزادشهر گفت: هیچگونه گزارش تخلف انتخاباتی تاکنون به این دفتر واصل نشده است.

خسرو صالح فروزنده اظهار کرد: دفتر بازرسی انتخابات شهرستان آزادشهر از تاریخ تشکیل آن برای نظارت بر فعالیت های انتخاباتی مجلس دهم شورای اسلامی و دوره پنجم خبرگان رهبری بر فعالیت های داوطلبان و هواداران آنها نظارت داشته و تاکنون گزارشی مبنی بر تخلف دریافت نشده است.

وی افزود : کنترل جریان انتخابات،حصول اطمینان از انجام صحیح و دقیق و به موقع وظایف قانونی بوسیله عوامل اجرایی انتخابات ،شناسایی و معرفی سربازرسان و بازرسان واجد شرایط ، برگزاری جلسات توجیهی و آموزشی بازرسان و حسن اجرای انتخابات با رعایت اصل بی طرفی و عدالت در برگزاری انتخابات از مهمترین وظایف هیات بازرسی است.

فروزنده ادامه داد:در پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامي 85 شعبه صندوق اخذ رأی ثابت و سيار برای شهرستان آزادشهر اختصاص يافته كه برای هر صندوق يك بازرس و برای هر 20 صندوق يك سربازرس و ده درصد بازرس ذخیره و یک سربازرس ذخیره در نظر گرفته شده است.

وی از تشکیل کمیته ای جدید با نام ” کمیته فنی اطلاعات انتخاباتی ” در هیأت بازرسی شهرستان برای اولین بار خبر داد که وظیفه رصد کردن فعالیت های انتخاباتی کاندیدا ها و حامیان آنها را در سطح شهرستان بر عهده دارد .

وی بر لزوم رعایت شئونات اخلاق انتخابات، بر رعایت قوانین و مقررات انتخابات در فضای مجازی و اجتماعی ، انجام روش های مرسوم و قانونی تبلیغات تاکید کرد. رئیس هیات بازرسی انتخابات شهرستان آزادشهر در خاتمه تصریح کرد: بازرسان بدون وابستگی به گروه خاصی به وظایف قانونی تعیین شده عمل می کنند.

لازم به ذکر است انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان با سراسر کشور در هفتم اسفند سال جاری در شهرستان آزادشهر نیز برگزار می شود .

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.