باید شرایط رقابتی یکسان با نگاهی عادلانه وبی طرفانه برای کاندیداها فراهم کنیم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=22271کپی به کلیپ‌بورد
باید شرایط رقابتی یکسان با نگاهی عادلانه وبی طرفانه برای کاندیداها فراهم کنیم

شورای اداری بخش فندرسک به ریاست فرماندار و با حضور حجه الاسلام والمسلمین شهابی امام جمعه خان به بین، فرماندهی انتظامی شهرستان ، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان ، روسای ادارات بخش،روسای شوراهای اسلامی روستاها و دهیاران بخش در محل سالن اجتماعات بخشداری فندرسک برگزار گردید.

صادقلو فرماندار ضمن تبریک فرا رسیدن سی و هفتمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی دهه مبارک فجر را پیروزی ایدئولوژی سیاسی اسلام در مقابل ایدئولوژیهای شرق و غرب دانسته و افزود: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون دشمنان نظام با ایدئولوژی سیاسی اسلام مشکل داشته و دارند و امروزه تنشهای سیاسی منطقه و کشورهای عرب بخصوص آل سعود در پیروی از گروههای تکفیری و به شهادت رساندن شیخ نمر در مقابله با این تفکر می باشد.

فرماندار رامیان با اشاره به موفقیت پر غرور تیم مذاکره کننده هسته ای و به سرانجام رساندن برجام خاطر نشان کرد: برجام نتیجه تلاش مسئولین نظام و پیروی از منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و همراهی و همدلی مردم بوده و اقتدار نظام در بحث مذاکرات هسته ای،امنیت پایدار و صلح و وفاق بین اقوام و فرق مختلف کشور با وجود همه توطئه ها و دسیسه های دشمنان مرهون همدلی و همزبانی ملت با دولت است و در برجام رسماً فعالیتهای هسته ای ایران پذیرفته شد و ایران عضو باشگاه هسته ای اعلام گردید که متاسفانه عده ای به دنبال کوچک جلوه دادن این موفقیت عظیم می باشند.

صادقلو در ادامه به بیان برخی از عملکردهای دولت تدبیر و امید در بخش فندرسک پرداخت که احداث جاده بین مزارع به طول 36 کیلومتر،لایروبی انهار کشاورزی به طول 28 کیلومتر،آبیاری تحت فشار حدود 85 هکتار،اجرای طرح هادی در روستاهای بخش فندرسک ،آبرسانی به روستاها، بهسازی مسیرآبشارهای شیرآباد،تقویت BTS موبایل شهر خان به بین،ایجاد دکل سعد آباد و شفیع آباد،راه اندازی دیجیتال شیرآباد،ایجاد شعبه اقماری تامین اجتماعی در شهر خان به بین،ایجاد نمایندگی دامپزشکی خان به بین از جمله این عملکردها می باشد. 

وی سپس با اشاره به انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در 7 اسفند سال جاری گفت: هدف دولت در انتخابات ، برگزاری انتخاباتی شفاف ،سالم ،رقابتی و با حضور و مشارکت حداکثری مردم بوده و برگزاری انتخاباتی پرشکوه جایگاه جمهوری اسلامی را در منطقه و دنیا تثبیت خواهد کرد و نظام مردم سالاری دینی ایران را در مقابل کشورهای متحجر عرب منطقه به چالش خواهد کشید.

رئیس مرکز حوزه انتخابیه رامیان و آزادشهر در ادامه به رعایت اصل بیطرفی و مرّ قانون تاکید نموده و گفت: تمامی کاندیداهای تائید شده از سوی شورای نگهبان محترم بوده و باید شرایط رقابتی یکسان با نگاهی عادلانه و بی طرفانه برای آنها فراهم نمائیم. فرماندار رامیان در پایان به همکاری کلیه دستگاهها و دهیاران و شوراها با ستاد انتخابات شهرستان تاکید و افزود: هیچ یک از دهیاران و شوراها حق طرفداری از کاندیدای خاصی را نداشته و در صورت مشاهده با فرد متخلف برخورد قانونی صورت خواهد پذیرفت.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.