برگزاری جلسه آموزشی اعضای شعب ثبت نام و اخذ رای شهرستان ترکمن با حضور فرماندار و معاون فرماندار

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=22859کپی به کلیپ‌بورد

 اولین جلسه آموزشی اعضای شعب ثبت نام و اخذ رای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرستان ترکمن با حضور فرماندار و معاون فرماندار برگزار شد.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان ترکمن، فرماندار با قدردانی از حضور پرشور و باشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن، گفت: انشالله این حضور حماسی در 7 اسفند سالجاری در پای صندوق های رای یکبار دیگر تکرار خواهد شد.

عبدالحکیم فیروزی با بیان اینکه انتخابات تبلور و تجلی دموکراسی و مردمسالاری است، افزود: خود را موظف می‌دانیم که برای حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای تبلیغ کنیم.

وی با بیان این که قانون، فصل‌الخطاب است، افزود: تمام مجریان انتخابات وظیفه دارند بدون هیچ گونه شائبه و برداشت‌های غلط از قانون ماموریت خود را به نحو احسن انجام دهند.

فرماندار ترکمن خطاب به مجریان انتخابات بیان داشت: انتخابات نماد اتحاد ملت و مردم سالاری دینی در نظام اسلامی است و باید مجریان انتخاباتی با حساسیت و دقت هر چه تمامتر مراحل برگزاری انتخابات سالم و به دور از حاشیه را در دستور کار قرار داده و از تمام ظرفیت دستگاه های اجرایی فعال در برگزاری انتخابات سالم بهره گیرند.

همچنین معاون فرماندار ترکمن در این جلسه با اشاره به دو انتخابات پیشرو اظهار داشت: انتخابات مهمترین وبارزترین مصادیق فعالیت سیاسی است. مشارکت سیاسی همواره نقشی موثر در توسعه در حوزه های مختلف و ثبات سیاسی ایفا می کند از اینرو بعنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر مورد توجه نظام اسلامی بوده و شرکت در انتخابات ضمن ایجاد وحدت، انسجام و همبستگی ملی و اقتدار نظام باعث تغییر رویکرد دشمنان نسبت به نظام خواهد شد،

صادق شیرنگی اضافه کرد: پس همه وظیفه و تکلیف شرعی داریم تا برای ساختن آینده روشن فرزندان این سرزمین در پای صندوقهای رای حاضر شویم.

وی گفت: انتخابات نماد جمهوریت نظام است چه انتخابات مجلس شورای اسلامی چه انتخابات مجلس خبرگان زیرا در انتخابات این مردم هستند که نمایندگان را انتخاب می کنند. اصلاً مشروعیت و مقبولیت هر نظامی براساس رای مردم است و هیچ حاکمیتی بدون مشروعیت مردمی پایدار نبوده و تداوم نخواهد داشت.

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.