معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گفت: یک میلیون و 233 هزار و 500 نفر واجد شرایط رأی در استان گلستان می باشند که از این تعداد 57 هزار و 500 نفر رأی اولی هستند.
“علی اصغر طهماسبی” در جلسه شورای اداری استان، اظهار کرد: برای برگزاری انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی 18 فرایند طی می شود که هم اکنون در فرایند پانزدهم یعنی تبلیغات انتخاباتی نامزدها هستیم.
وی به راهبرد های در پیش گرفته شده در حوزه امنیت انتخابات اشاره کرد و افزود: تلاش برای از بین بردن و یا کاهش کانونهای چالش زا، اقتدار هوشمند در مقابله با تهدیدات، تلاش برای امنیتی نشدن فضای انتخابات، رصد و پایش مستمر و منظم شبکه های مجازی و اجتماعی، پیش بینی و انجام اقدامات پیشگیرانه توسط دستگاههای امنیتی و رعایت مسایل امنیت ملی در انتخابات، مهمترین اقدامات صورت گرفته در این حوزه است.
رئیس ستاد انتخابات استان خاطرنشان کرد: استان گلستان به دلیل در اختیار داشتن سند جامع امنیتی، در این حوزه امنیت انتخابات چند گام از استانهای دیگر جلوتر است.
طهماسبی در ادامه به بیان سیاست های ستاد انتخابات استان در راستای سلامت انتخابات پرداخت و مبنا قرار دادن قانون انتخابات در تمامی مراحل، رعایت اصل بی طرفی از سوی نهادهای اجرایی و نظارت، برخورد قانونی و بدون تبعیض با هرگونه اقدام مغایر با قانون، اطمینان بخشی به روند صحیح و سالم برگزاری انتخابات، عدم دخالت دستگاههای اداری و اجرایی در انتخابات، شفاف سازی و رعایت عدالت انتخابات ، رعایت حیثیت اجتماعی افراد و توجه به عزت نفس و کرامت انسانی را به عنوان مهترین این سیاست ها بیان کرد.
وی پیرامون رقابت انتخاباتی نامزدها گفت: نصب العین قراردادن فرمایشات مقام معظم رهبری، توجیه نامزدها به رعایت قانون، فرهنگ سازی در خصوص عدم تخریب کاندیداها له یا علیه یکدیگ ، اصل پاسخگویی و انتقاد پذیری، پیشگیری از فضای یاس آلود و ناامیدی، ایجاد فضای روانی سالم برای رقابت، تبیین گفتمانهای سیاسی مرتبط با انتخابات و ترجیح مصالح و منافع ملی بر منافع شخصی و گروهی، از جمله مواردی است که باید مورد اهتمام نامزدها و ستادهای انتخابیشان قرار داشته باشد.
رئیس ستاد انتخابات استان، اظهار کرد: در استان گلستان 1332 شعبه اخذ رای در 6 حوزه انتخابیه تعیین گردیده که در هر شعبه اخذ رای برای انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی 20 نفر شامل، هیأتهای اجرای، نظارت، بازرسی، نماینده فرماندار، مأمورین نیروی انتظامی و کاربران سیستم مشغول فعالیت هستند که در مجموع شامل بیش از 26 هزار نیرو می شود.
طهماسبی با بیان اینکه حضور حداکثری در شرایط و فضای ایستا بوجود نمی آید؛ اطمینان بخشی عمومی به روند صحیح اجرای انتخابات، حمایت سیاسی همه بازیگران داخلی، جلوگیری از تشدید اختلافات، مبنا قرار دادن قانون توسط مجریان و ناظران، رعایت اصل امانتداری، اصل هماهنگی، همدلی و همزبانی و اصل مردم سالاری دینی را از راهبردهای تحقق مشارکت حداکثری عنوان نمود.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: پس از خلق دو حماسه بزرگ توسط دولت تدبیر و امید در اجرای موفق برجام و ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن، ان شاالله با حضور پرشور مردم پای صندوق های رأی، سومین حماسه بزرگ نیز در انتخابات 7 اسفند رقم خواهد خورد.