برگزاری جلسه هیئت بازرسی انتخابات شهرستان مراوه تپه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=24225کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری جلسه هیئت بازرسی انتخابات شهرستان مراوه تپه

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات ، جلسه هیئت بازرسی انتخابات شهرستان مراوه تپه تشکیل شد .

سید ابوالفضل حسینی نیا  ضمن تقدیر و تشکر از اعضاء به بحث و بررسی مسایل دور اول انتخابات پرداخت و گفت : صیانت و حراست از آرای مردم یک وظیفه و بلکه یک امر قیامتی و تکلیفی است پس باید آنرا به درستی انجام دهیم تا حق کسی زایل نشود و هیچگونه شائبه ای برای هیچکس بوجود نیاید .

رئیس هیئت بازرسی تصریح کرد : انتخابات در مرحله دوم از حساسیت بیشتری برخوردار است و بایستی به نحوی عمل کنیم که در شأن شخصیت مردم مراوه تپه و نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد . وی در ادامه  در خصوص انتخاب بازرسین و سربازرسین  شعب پرداخت .

در ادامه از زحمات حاج ستار فجوری سربازرس سابق تقدیر و تشکر شده و حضرتقلی حاجیلی دوجی به عنوان سربازرس جدید معرفی گردید و با یک نفر افزایش سربازرس در شهرستان ، امان محمد باشقره نیز به عنوان سربازرس جدید معرفی شد.  

سپس در خصوص دستورالعمل ، قوانین ، شرح وظایف و تبیین نقش و جایگاه  بازرسین انتخابات توضیحات مبسوطی ارائه  شد .

برگزاری جلسه هیئت بازرسی انتخابات شهرستان مراوه تپه

 

برگزاری جلسه هیئت بازرسی انتخابات شهرستان مراوه تپه

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.