کمیت حضور در انتخابات همراه با توجه به کیفیت مطلوب است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=24675کپی به کلیپ‌بورد

کمیت حضور در انتخابات همراه با توجه به کیفیت مطلوب است

  سید غلامرضا قاضوی معاون فرماندار و جانشین ستاد انتخابات شهرستان آزادشهر در جلسه کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات آزادشهر ضمن گرامیداشت روز شهید با اشاره به مقام شامخ شهدا در نزد خداوند گفت: شهیدان در واقع به اوج معرفت الهی رسیده اند و طبق فرمایش قرآن در نزد خداوند روزی می خورند

وی همچنین در ادامه جلسه گفتند : در فرایند انتخابات با تشکیل تیم رسانه ای کمیته اطلاع رسانی انتخابات در شهرستان و شاداب سازی امور اقدام شود و کمیت حضور در انتخابات با توجه به کیفیت مطلوب خواهد بود

ایشان در ادامه افزودن: کمیته اطلاع رسانی در شهرستان از ظرفیت های موجود ، به منظور ایجاد شور و نشاط انتخاباتی و ترغیب حضور حداکثری در پای صندوقهای اخذ رأی استفاده شود.

اسماعیل جفائی رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان ، ضمن ارائه گزارش از اقدامات انجام شده ،برنامه زمانبندی انتخابات و نحوه عملکرد را مطرح نمود

در ادامه جلسه نیز، هریک اعضاء شورای هماهنگی و تبلیغات کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان با در نظر گرفتن دستور کار جلسه موردی را در این خصوص عنوان نمودند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.