انتخاب اعضای اصلی و علی البدل هیئت اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی مراوه تپه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=25229کپی به کلیپ‌بورد

انتخاب اعضای اصلی و علی البدل هیئت اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی مراوه تپه

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مراوه تپه، اعضای اصلی و علی البدل هیئت اجرایی پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مراوه تپه با حضور سی نفر از معتمدین و روسای هیئت های بازرسی و نظارت و به ریاست فرماندار برگزار شد.

اسمعیل تاجی ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و سالروز ولادت حضرت امام خمینی (ره) و قدردانی از حضور معتمدین شهرستان اظهار داشت: سال جدید با یک شور و هیجان خوشایند آغاز خواهد شد و آن هم برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا خواهد بود .

فرماندار مراوه تپه افزود : برگزاری انتخابات در ایران یک الگو و یک متد جدید برای جهانیان است جایی که دموکراسی غرب کشورهای دنیا را به خود مشغول کرده بود ملت بزرگ ایران نظامی به نام مردم سالاری دینی یا جمهوری اسلامی تأسیس کردند.

رئیس ستاد انتخابات شهرستان مراوه تپه با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا تأکید کرد: اعضایی که به عنوان اعضای هیئت اجرایی انتخاب می شوند با تعهد داشته و رازدار باشند و وجوان کاری را سرلوحه کار خود قرار دهند .

در ادامه جلسه با کاندیداتوری 13 نفر از اعضای معتمدین 8 نفر به عنوان اعضای اصلی و 5 نفر به عنوان اعضای علی البدل هیئت اجرایی پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مراوه تپه برگزیده شدند که اسامی ایشان به شرح ذیل می باشد :

اعضای اصلی :

1 – حلیم بردی ایشانی

2 – محمد امین بازدار

3 – ارازوردی اوده پور

4 – عبدالعظیم اوزونی دوجی

5 – علی اکبر سلطانی

6 – رجب محمد اوزونی دوجی

7 – جان محمد گرگانلی دوجی

8 – رجب محمد اوزونی دوجی

اعضای علی البدل :

1 – بی بی سارا حاجیلی دوجی

2 – اراز قلی بهلکه

3- عایشه حاجیلی دوجی

4 – عبدالحلیم یاپنگ غراوی

5 – خدای بردی پهلوان دوجی

انتخاب اعضای اصلی و علی البدل هیئت اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی مراوه تپه

انتخاب اعضای اصلی و علی البدل هیئت اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی مراوه تپه

انتخاب اعضای اصلی و علی البدل هیئت اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی مراوه تپه

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.