اطلاع رسانی و آگاهی بخشی لازمه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است

اطلاع رسانی و آگاهی بخشی لازمه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است

رئیس ستاد انتخابات شهرستان گنبدکاووس گفت: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم لازمه مشارکت حداکثری آنان درانتخابات 29 اردیبهشت امسال است که باید از همه ظرفیت ها دراین خصوص استفاده شود.
فرهاد شیبک در نشست کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات این شهرستان اظهار داشت: حضور پرشور و گسترده واجدین شرایط در انتخابات 29 اردیبهشت، پشتوانه نظام جمهوری اسلامی درعرصه های ملی و بین المللی است.
وی گفت: مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی به میزان مشارکت مردم در انتخابات بستگی دارد.
شیبک، انتخابات 29 اردیبهشت امسال را نخستین انتخابات پس از توافق هسته ای دانست و اضافه کرد: با وجود برخی بدعهدی ها توسط قدرت های بزرگ در مساله برجام و تصویب تحریم های حقوق بشری و موشکی علیه ایران، اما ملت آگاه و فهیم ایران باحضور پرشور خود در انتخابات، پاسخ دشمنان را خواهد داد.
وی با مهم دانستن انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهرها و روستاها، تصریح کرد: در انتخابات پیش رو، مردم بالاترین مقام اجرایی کشور و نیز متولیان اداره امور شهرها و روستاها را انتخاب می کنند که نقش ویژه ای در تصمیم گیری ها و سیاست گذاری ها دارند و نبایستی نسبت به آن بی تفاوت بود.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه گنبدکاووس با تاکید مجدد برضرورت حضور حداکثری مردم در انتخابات، ادامه داد: برای حضور پرشور مردم در این عرصه مشارکت سیاسی باید از همه ظرفیت های اطلاع رسانی، گروه های مرجع، رسانه ها و فضای مجازی استفاده شود.
شیبک، تشکیل کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات را درکنار هفت کمیته دیگر این ستاد نشان از اهمیت موضوع دانست و از اعضای این کمیته خواست نقطه نظرات پیشنهادی خود را برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات ظرف چند روز آینده به دبیرخانه ارائه دهند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی گنبدکاووس نیز در این نشست با مهم دانستن انتخابات پیش رو، گفت: حضور پرشور مردم در انتخابات یک مطالبه ملی و دینی است و همه واجدین شرابط باید در آن شرکت نمایند.
حجت الاسلام و المسلمین علی فتحی بابیان اینکه هرچه حضور مردم در انتخابات پرشورتر باشد، دشمن ناامیدتر و نظام اسلامی نیز بیمه خواهد شد، افزود: واجدین شرایط باید فارغ از نگاه های سیاسی و حزبی در انتخابات شرکت نمایند

اطلاع رسانی و آگاهی بخشی لازمه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است

 

اطلاع رسانی و آگاهی بخشی لازمه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.