دیدار فرماندار گمیشان با رئیس و اعضای هیات نظارت شورای نگهبان شهرستان

دیدار فرماندار گمیشان با رئیس و اعضای هیات نظارت شورای نگهبان شهرستان

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان؛ فرماندار گمیشان با حضور در دفتر هیات نظارت شورای نگهبان با رئیس و اعضای هیات نظارت بر انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

“امیرشیر توماج” فرماندار و رییس ستاد انتخابات گمیشان در این دیدار گفت: در سایه همدلی، همکاری و هماهنگی در چارچوب قانون انتخابات خوب و سالمی را در شهرستان انجام خواهیم داد.

وی اضافه کرد: قانون، بی طرفی، شفافیت، عدالت انتخاباتی و فراهم سازی زمینه های حضور مردم در پای صندوق های رای از عوامل مهم برگزاری انتخابات می باشد که قطعاً مجموعه برگزار کنندگان انتخابات در سطح شهرستان همچون گذشته برای خود سرلوحه قرار خواهند داد.

فرماندار گمیشان خاطر نشان کرد: آموزش برای کلیه عوامل انتخابات مبحث مهمی است که باید به صورت جدی پیگیری و عملیاتی شود تا در روز برگزاری انتخابات مشکلی پیش نیاید.

در این دیدار بخشداران بخش مرکزی و گلدشت شهرستان نیز حضور داشتند.

لازم به ذکر است انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با پنجمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا روز جمعه 29 اردیبهشت ماه در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

دیدار فرماندار گمیشان با رئیس و اعضای هیات نظارت شورای نگهبان شهرستان

دیدار فرماندار گمیشان با رئیس و اعضای هیات نظارت شورای نگهبان شهرستان

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.