چهاردهمین جلسه ستاد انتخابات استان با حضور مسئولان و نمایندگان ستادهای استانی کاندیداهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان در این جلسه گفت: در انتخابات 29 اردیبهشت ماه تعداد 1663 شعبه اخذ رأی در سراسر استان خواهیم داشت که از این تعداد 565 شعبه در 30 شهر استان و 1098 شعبه دیگر در روستاهای استان مستقر خواهد بود.
علی اصغر طهماسبی اضافه کرد: همچنین از همین تعداد 101 شعبه سیار نیز جهت اخذ رأی در مناطق عشایری، کوچ نشین، صعب العبور و … پیش بینی شده که با یکدستگاه مینی بوس به همراه کاربران و عوامل اجرایی، نماینده هیأت نظارت و مأموران انتظامی به نقاط یاد شده فرستاده خواهد شد.
وی افزود: به منظور جلوگیری از بوجود آمدن هرگونه شائبه ای همراه این 101 شعبه سیار اخذ رأی، یک نماینده از هر کاندیدایی می تواند حضور داشته باشد.
رئیس ستاد انتخابات استان تصریح کرد: همچنین بیش از 40 هزار نفر وظیفه برگزاری و تأمین امنیت انتخابات در استان گلستان را به عهده دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با بیان اینکه قطعاً در این بیست روز باقیمانده از زمان تبلیغات، سخنرانان زیادی در جهت حمایت و تبیین شعارهای کاندیداها به استان گلستان سفر خواهند کرد، گفت: ما در یک استان قومی و قبیله ای و با ویژگی اقوام و مذاهب زندگی می کنیم.
وی افزود: اصولا در استانی با چنین ویژگی هایی حساسیت ها بسیار بالا است و سخنرانانی که در جهت حمایت از کاندیداها به استان گلستان سفر می کنند باید قبل از مراسم، از سوی ستادهای استانی کاندیداها و دعوت کنندگان به درستی توجیه شوند تا برای استان چالش ایجاد نکنند.
طهماسبی بیان کرد: انتخابات شوراهای اسلامی در 4 حوزه انتخابیه گرگان، گنبد کاووس، علی آباد کتول و بندر ترکمن به صورت تمام الکترونیک برگزار اما انتخابات ریاست جمهوری در همه شهرستانهای استان به صورت دستی و تعرفه ای برگزار خواهد شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یادآور شد: ما در کمیته امنیت انتخابات با همکاری اعضای شورای تأمین، اطلس امنیت انتخابات را برای تمامی شهرستانها و بخش های استان احصاء کرده و در اختیار فرمانداران و بخشداران قرار داده ایم.
رئیس ستاد انتخابات استان خاطرنشان کرد: بازرسین و نمایندگان هیأت نظارت در شعب اخذ رأی تنها می توانند نظارت کنند و نباید هیچ دخالتی در امر اجرا داشته باشند، مسئولیت اجرا بر عهده کاربران و عوامل اجرایی شعبات است و نماینده هیأتهای نظارت و بازرسی می توانند نکات لازم را به نماینده فرماندار انتقال دهند.
وی با بیان اینکه امروز مصادف با 6 اردیبهشت سیزدهمین فرایند برگزاری انتخابات پنجمین دوره شوراها را نیز پشت سر می گذاریم، اظهار کرد: در این فرایند داوطلبان رد صلاحیت شده توسط هیأتهای اجرایی و نظارت به مدت 4 روز فرصت اعلام اعتراض خود پیرامون عدم تأیید صلاحیتشان را به هیأت نظارت استان داشتند.
طهماسبی ادامه داد: از فردا مورخ 7 لغایت 16 اردیبهشت به مدت 10 روز هیأت نظارت استان فرصت رسیدگی و بررسی نهایی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده را دارند و پس از آن می بایست نظر قطعی و نهایی خود را پیرامون ردصلاحیت ها به فرماند اریها اعلام نمایند.
رئیس ستاد انتخابات استان در پایان با تأکید بر رعایت قانون انتخابات و تبلیغات توسط ستاد های استانی و شهرستانی کاندیداها و هواداران آنها اظهار کرد: هر کاندیدایی می تواند یک نماینده در هر شعبه اخذ رأی داشته باشد.