جلب اعتماد و رضایت عمومی مردم بهترین سرمایه ما دربرگزاری انتخابات پیش روست

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=27694کپی به کلیپ‌بورد

جلب اعتماد و رضایت عمومی مردم بهترین سرمایه ما دربرگزاری انتخابات پیش روست

ابراهیم قدمنان در دومین نشست شورای اداری شهرستان با اشاره به اهمیت حضور حداکثری مردم در انتخابات گفت: جلب اعتماد و رضایت عمومی مردم بهترین سرمایه ما دربرگزاری انتخابات پیش روست.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری کردکوی؛ رئیس شورای اداری شهرستان کردکوی افزود؛ مبنای همه تصمیم گیریها اجرای قانون است و همدلی و همراهی و همکاری همه دستگاههای برگزارکننده انتخابات میتواند در برگزاری یک انتخابات سالم و جلب بسترهای لازم در اعتماد عمومی و حضور حد اکثری مردم موثر باشد.
وی در بخش دیگری از سخنانش از همدلی و همکاری همه دستگاههای اجرایی در مقابله با سیل اخیر و کمک و حمایت از سیلزدگان و خسارت دیدگان تقدیر کرد و افزود: در این بخش بیش از ۹ میلیارد تومان تسهیلات و کمکهای بلا عوض در بخش کشاورزی و ۳۶ میلیارد تومان در بخشهای مسکن جدب و به خسارت دیدگان واگذار شده و یا در حال پرداخت شدن است.
فرمانداری کردکوی با اشاره به اینکه در استانه برگزاری جشن غدیر خم قرار داریم از همه دستگاههای اداری خواست در برگزاری هرچه باشکوهتر این آیین مذهبی و ملی با تمام امکانات مشارکت کنند و با برگزاری این گونه اعیاد مذهبی بسترهای وحدت و یکپارچگی کشور را فراهم سازند. 
گفتنی است ؛ در این نشست هر یک از ادارات مدیریت جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن گزارشی از اقدامات انجام شده در بحث سیل اخیرارایه دادند.  
 

جلب اعتماد و رضایت عمومی مردم بهترین سرمایه ما دربرگزاری انتخابات پیش روست

 

جلب اعتماد و رضایت عمومی مردم بهترین سرمایه ما دربرگزاری انتخابات پیش روست

 

جلب اعتماد و رضایت عمومی مردم بهترین سرمایه ما دربرگزاری انتخابات پیش روست

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.