راه‌اندازی صندوق اختصاصی ارامنه برای انتخابات مجلس یازدهم در گرگان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=28167کپی به کلیپ‌بورد

راه‌اندازی صندوق اختصاصی ارامنه برای انتخابات مجلس یازدهم در گرگان 

محمد حمیدی اظهارداشت: فرمانداری تهران به عنوان مرکز حوزه انتخابیه اقلیت دینی ارامنه شمال کشور، مسئولیت برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای تعیین نماینده ارامنه مرکز و شمال کشور را برعهده دارد.
وی افزود: شهرستان گرگان به همراه 5 شهرستان دیگر از حوزه‌های انتخابیه فرعی، برای تعیین نماینده ارامنه مرکز و شمال کشور در مجلس شورای اسلامی در انتخابات شرکت خواهند کرد.
فرماندار گرگان بیان داشت: در استان گلستان با توجه به اینکه بیشترین تعداد ارامنه در گرگان و بخش بهاران سکونت دارند، یک صندوق اختصاصی برای اخذ رأی این شهروندان در شهر قرق پیش‌بینی شده است.
وی ادامه داد: برای این صندوق یک هیئت اجرایی به ریاست فرماندار شکل می‌گیرد.
حمیدی افزود: 30 نفر معتمد هستند که 8 را نفر به عنوان هیئت اجرایی انتخاب می‌شوند بخشدار هم برای اجرا همکاری خواهند کرد. 
ارامنه در مجلس شورای اسلامی دو نماینده از مرکز و شمال و یکی از اصفهان و جنوب خواهند داشت.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.