جلسه ستاد انتخابات فرمانداری شهرستان آزادشهر با موضوع تعیین شعب اخذ رای برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=28284کپی به کلیپ‌بورد

جلسه ستاد انتخابات فرمانداری شهرستان آزادشهر با موضوع تعیین شعب اخذ رای برگزار شد

 ظهر امروز یکشنبه 17 آذرماه، جلسه مشترک هیات های اجرایی، نظارت و بازرسی با حضور فرماندار، دادستان، رییس و اعضای هیات های مربوطه، با موضوع تعیین شعب اخذ رای در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آزادشهر؛ حسینی فرماندار در این جلسه آسیب شناسی محل شعب اخذ رای و رفع نواقص برای ایجاد انتخابات پرشور و رقابتی را لازم و ضروری دانست و افزود: در ایجاد شعب اخذ رای سخت گیری های زیادی انجام می شود و قبل از استقرار صندوق باید همه موارد مورد نیاز سنجیده و تصمیم درست و منطقی گرفته شود.

فرماندار و رییس مرکز حوزه انتخابیه شهرستان آزادشهر در ادامه خاطر نشان کرد: اعضای هیات اجرایی نسبت به انتخاب اعضای صندوق اخذ رای حساسیت زیادی داشته باشند و تجربه برگزاری را در کنار جوانگرایی عوامل اجرایی مدنظر قرار دهند.

در ادامه دادستان و رییس هیات نظارت شهرستان در بیاناتی ضروریات و الزامات قانونی در برگزاری انتخاباتی قانونمند و باشکوه را بیان نمودند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.