مشارکت گسترده مردم در انتخابات، عزت و اقتدار نظام را تضمین می کند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=28819کپی به کلیپ‌بورد

مشارکت گسترده مردم در انتخابات، عزت و اقتدار نظام را تضمین می کند

فرماندار کلاله در همایش مشارکت حداکثری ورزشکاران در انتخابات،با اشاره به توطئه های دشمنان در جهت کم رنگ نشان دادن مشارکت مردم در انتخابات 2 اسفند ماه گفت:مشارکت گسترده مردم درانتخابات عزت و اقتدار نظام را تضمین می کند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;علی اصغر بیانی فرماندار شهرستان کلاله تصریح کرد:مردم ما همانگونه که اتحاد و همدلی خود را با مشارکت یکپارچه در راهپیمایی 22 بهمن به نمایش گذاشتند، بار دیگر با حضور گسترده در انتخابات دوم اسفند، عزت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی را به نمایش خواهند گذاشت.
فرماندار کلاله افزود: مردم این شهرستان با درصد بالای مشارکت در انتخابات های گذشته، حضور حداکثری خود را درعرصه های اجتماعی، سیاسی کشورمان به نمایش گذاشتند و دوم اسفند نیز، با مشارکت یکپارچه خود زمینه یاس و نا امیدی دشمنان را فراهم خواهند کرد.
وی به خواسته ها و نیازهای ورزشکاران کلاله و کمبود هایی که در این عرصه وجود دارد اشاره کرد و اظهار داشت:تلاش خواهیم کرد عملیات برخی از پروژه های نیمه تمام و ضروری را از محل اعتبارات استانی به اجرا در آورده و به بهره برداری برسانیم.
بیانی همچنین گفت : پروژه هایی که نیاز به اعتبار ملی دارند با هماهنگی هایی که با استاندار و مدیران مرتبط کشوری خواهیم داشت، در جهت اجرای این گونه طرح ها نیز اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.
گفتنی است در این همایش، از ۳ ورزشکار کلاله ای که موفق به کسب عن وانهای برتر بین المللی و کشوری شده اند با اهداء لوح و هدایایی تجلیل بعمل آمد.

مشارکت گسترده مردم در انتخابات، عزت و اقتدار نظام را تضمین می کند

مشارکت گسترده مردم در انتخابات، عزت و اقتدار نظام را تضمین می کند

مشارکت گسترده مردم در انتخابات، عزت و اقتدار نظام را تضمین می کند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.