ثبت نام 146 نفر برای شوراهای شهر در شهرستان آزادشهر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=29803کپی به کلیپ‌بورد

ثبت نام 146 نفر برای شوراهای شهر در شهرستان آزادشهر

 فرماندار آزادشهر گفت: 44 نفر در هفتمین و آخرین روز از مهلت قانونی ثبت‌نام شوراهای اسلامی شهر در این شهرستان داوطلب شدند که تعداد کل افراد ثبت نام شده به 146 نفر رسید.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی انتخابات شهرستان آزادشهر، حسینی فرماندار آزادشهر افزود: در هفتمین روز ثبت نام 7 داوطلب زن و 37 مرد برای  شورای های اسلامی شهرستان آزادشهر نام نویسی کردند که 33 نفر در حوزه انتخابیه آزادشهر، 6 نفر در حوزه انتخابیه نگین شهر و 5 نفر در حوزه انتخابیه نوده خاندوز ثبت نام کردند و 42نفر روش حضوری ثبت نام را انتخاب کرده و 2 نفر از طریق درگاه های غیرحضوری داوطلب شده اند.
وی ادامه داد: در مجموع طی هفت روز گذشته 146 نفر شامل 12 نفر خانم و 134 نفر مرد برای داوطلبی شوراهای اسلامی شهر در حوزه انتخابیه شهرستان آزادشهر ثبت نام نمودند که از این تعداد 102نفر برای شهر آزادشهر، 30  نفر برای شهر نگین شهر و 14 نفر برای شهر نوده خاندوز بوده است.
لازم به ذکر است در مجموع تعداد 132 نفر به صورت حضوری و 14 نفر به صورت غیر حضوری ثبت نام خود را در انتخابات شوراهای شهر شهرستان آزادشهر به ثبت رساندند.
ثبت نام داوطلبان شورای اسلامی شهر از ۲۰ اسفند به مدت هفت روز انجام شد و نام نویسی داوطلبان شورای اسلامی روستا به مدت یک هفته از ۱۶ تا ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ انجام خواهد شد.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در سراسر کشور برگزار می شود.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.