حضور فرماندار رامیان در برنامه تلویزیونی ۶-۱۳ شبکه گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=30166کپی به کلیپ‌بورد

حضور فرماندار رامیان در برنامه تلویزیونی ۶-۱۳ شبکه گلستان

 جواد صادقلو فرماندار و رئیس هیات اجرایی انتخابات شهرستان رامیان عصر روز دوشنبه در برنامه ۶-۱۳ مرکز صدا و سیمای گلستان حضور یافت و در خصوص روند برنامه های اجرای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا مطالبی را عنوان نمود.
شهرستان رامیان با وسعت بالغ بر 780 کیلومتر مربع و جمعیت 86210 نفر (42 درصد شهری و 58درصد روستایی ) تعداد 4 شهر و 64 روستا و آبادی دارد. علاوه بر 4 شهری که انتخابات برگزار می شود در بخش مرکزی 38 روستا و بخش فندرسک 25 روستا که در مجموع 63 روستا انتخابات برگزار می شود و از این تعداد 11روستا دارای شورای اسلامی 5 نفره و 52 روستا 3نفره می باشند.
در ثبت نام ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا مجموعا 643 نفر ثبت نام کردند که از این تعداد 116 نفر شهری و 527 نفر روستایی بوده و میانگین سن آنان به میزان 75درصد زیر 50 سال می باشد. علاوه بر این، نسبت به دوره قبل 7/12 درصد رشد داشته است. شعب اخذ رای را 20 درصد افزایش خواهیم داد و محل شعب با فضای کم جابجا شده و حتی الامکان فضای با تهویه خوب مثل مدارس و با محوطه باز مساجد و مدارس و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی خواهد بود.
در زمان ثبت نام متقاضیان شوراهای اسلامی شهر و روستا تلاش شد تا شرایط ثبت نام غیر حضوری مهیا شود و در شهرستان رامیان 101 نفر به صورت غیرحضوری ثبت نام نمودند. در بحث تبلیغات نیز قطعا فعالیت ها با رعایت پروتکل های بهداشتی بوده و تبلیغات حضوری ممنوع و متمرکز در بستر فضای مجازی خواهد بود.
آموزش عوامل اجرایی نیز در قالب فایل و کلیپ های آموزشی در فضای مجازی انجام خواهد شد.
اولویت ما حفظ سلامت عمومی مردم و عوامل اجرایی خواهد بود و تمام تلاشمان را می کنیم تا مردم با اعتماد کامل و در یک فضای ایمن برای حضور در پای شعب اخذ رای حاضر شوند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.