همایش توجیهی آموزشی عوامل بازرسی انتخابات شهرستان مینودشت برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=30360کپی به کلیپ‌بورد

همایش توجیهی آموزشی عوامل بازرسی انتخابات شهرستان مینودشت برگزار شد

 همایش بازرسان شهرستان مینودشت با حضور فرماندار و مدیر
کل بازرسی و دبیر هیات بازرسی انتخابات استان گلستان، اعضای هیات بازرسی شهرستان در
محل سالن اجتماعات دانشگاه آزاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مینودشت؛ سید
ابوالفضل حسینی نیا گفت: وظیفه بازرسین امانتداری و حراست از روند برگزاری انتخابات
در چارچوب قانون و از بازرسین و سربازرس این که نقش موثری در اجرای هرچه بهتر این مرحله
از انتخابات را دارند بر تعامل این هیئت با نمایندگان فرماندار و اعضای شعب اخذ رای
تاکید نمود.

محمد پور مدیر کل بازرسی و دبیر هیات بازرسی انتخابات
استان گلستان نیز در این جلسه مسائل مربوط به بازرسین و سربازرسین را در این همایش
مطرح نمودند.

 

همایش توجیهی آموزشی عوامل بازرسی انتخابات شهرستان مینودشت برگزار شد

  

همایش توجیهی آموزشی عوامل بازرسی انتخابات شهرستان مینودشت برگزار شد

 

همایش توجیهی آموزشی عوامل بازرسی انتخابات شهرستان مینودشت برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.