احزاب نقش بسزایی در پیشرفت یک جامعه دارند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=30450کپی به کلیپ‌بورد

احزاب نقش بسزایی در پیشرفت یک جامعه دارند

فرماندار کلاله در نشست با احزاب و فعالین سیاسی گفت: فعالیت احزاب تنها مقطعی و معطوف به انتخابات نمی باشد و در تمامی حوزه های اجتماعی، سیاسی و پیشرفت جامعه نقش پر رنگی دارند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;محمدابراهیمی تودرواری به انتخابات خردادماه اشاره کرد و گفت:پیشرفت و تغییر در هر جامعه ای، نیازمند برگزار انتخابات سالم است لذا احزاب و فعالین سیاسی در برگزاری انتخابات با شکوه ما را همراهی کنند.

فرماندار کلاله اظهار داشت:حضور در صحنه های مختلف از جمله انتخابات، باعث ناامیدی دشمن نظام می شود و همه بایستی برای فراهم کردن زمینه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تلاش کنند‌.

دکتر آریانپور نماینده مردم حوزه شرق استان در مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: احزاب و گروههای سیاسی تاریخچه ی چندصد ساله داشته و نقش مهمی در تصمیم‌گیری ها و مشارکت حداکثری مردم پای صندوق های رای دارند.

دکتر آریانپور بیان کرد:انتظار می رود احزاب و گروهها؛ افرادی که با صلاحیت، توانمند و دلسوز نظام و مردم هستند را  به دور از هر نوع قومیتی حمایت و به مردم معرفی نمایند.

وی در ادامه اظهار داشت: انتخاب فرد اصلح و دلسوز در شوراهای اسلامی ضمن برقراری تعامل خوب با مدیران و نماینده حوزه انتخابیه؛ توسعه و پیشرفت شهرستان را بهمراه خواهد داشت.

دکتر آریانپور برگزاری انتخابات باشکوه و با مشارکت حداکثری مردم را فصل مشترک تمامی احزاب دانست و گفت:حضور مردم پای صندوق های رای و انتخابات فرد اصلح برای ریاست جمهوری یک پیروزی در برابر دشمنان نظام است.

احزاب نقش بسزایی در پیشرفت یک جامعه دارند

احزاب نقش بسزایی در پیشرفت یک جامعه دارند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.