انتخابات خط مهمی در فرمانداری است و امانتداری اولین وظیفه ما به عنوان مجریان انتخابات خواهدبود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=31412کپی به کلیپ‌بورد

 

 

فرماندار علی آبادکتول با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی امسال تاکید کرد و گفت: انتخابات خط مهمی در فرمانداری است و امانتداری اولین وظیفه ما به عنوان مجریان انتخابات خواهدبود.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آبادکتول باهدف هماهنگی بیشتر وبه منظور پیگیری و انجام امورات انتخابات، جلسه داخلی کارکنان فرمانداری با فرماندار شهرستان درمحل دفتر فرماندار برگزار شد.

وی همچنین چهار اصل ۱-مشارکت حداکثری۲-قانون مداری۳-بی طرفی۴-امانت داری را یکی از وظایف اصلی در انتخابات یادآور شد.

دراین جلسه فرماندار ضمن قدردانی از زحمات و تلاش همه کارکنان فرمانداری در پیگیری امور مربوط به شهرستان گفت : تشکیل اینگونه جلسات فرصتی است که همکاران بتوانند بخشی از فعالیتها،مسایل و مشکلات،انتظارات و موضوعاتی که در حوزه کاری و اداری و انتخابات وجود دارد بافرماندار و معاونین اداره مطرح نمایند تاضمن آگاهی از آنها بتوان بابرنامه ریزی،همکاری و هماهنگی های بین بخشی در راستای بهبود امور گام های اساسی برداشته شود.

مقام عالی شهرستان در پایان همدلی و ایجاد صمیمیت و برنامه ریزی مناسب برای پیگیری امور مرتبط با شهرستان و مشکلات مردم از وظایف کاری همه کارکنان در فرمانداری برشمرد.

 

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.