دیدار فرماندار کلاله با اعضای دفتر نظارت و بازرسی انتخابات شورای نگهبان شهرستان

دیدار فرماندار کلاله با اعضای دفتر نظارت و بازرسی انتخابات شورای نگهبان شهرستان

بمناسبت سالروز تاسیس شورای نگهبان، فرماندار کلاله با حضور در دفتر نظارت و بازرسی انتخابات شورای نگهبان شهرستان، با اعضای این مجموعه دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله; فرهاد شیبک فرماندار کلاله در این دیدار گفت: شورای نگهبان از مهمترین نهاد های جمهوری اسلامی است که به جهت تشخیص عدم مغایرت مصوبات مجلس شورای اسلامی با احکام اسلام و قانون اساسی تشکیل شده است.

فرهاد شیبک بیان کرد: این شورا خط مقدم دفاع از جمهوریت و اسلامیت نظام است و از حریم ولایت و ارزش های والای کشور پاسداری می کند.

بهنام راد مسئول دفتر نظارت و بازرسی انتخابات شورای نگهبان کلاله نیز گفت: نقاط قوت و ضعف انتخابات ادوار گذشته را احصا کردیم و بر این اساس نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را رفع خواهیم کرد.

وی ادامه داد: دو انتخابات بسیار مهم را در پیش رو داریم و انشالله با تعامل و همکاری هیات نظارت و هیات اجرایی، یک انتخابات پرشور و با مشارکت حداکثری را رقم خواهیم زد.

 

دیدار فرماندار کلاله با اعضای دفتر نظارت و بازرسی انتخابات شورای نگهبان شهرستان

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.