اولین جلسه هیئت اجرایی ستاد انتخابات شهرستان گمیشان تشکیل شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=34272کپی به کلیپ‌بورد

اولین جلسه هیئت اجرایی ستاد انتخابات شهرستان گمیشان تشکیل شد

 

 صبح امروز اولین جلسه هیئت اجرایی ستاد انتخابات شهرستان گمیشان به ریاست امید سقلی فرماندار گمیشان، شیروانی معاون فرماندار ، مصطفوی بخشدار گلدشت و دیگر اعضا هیات اجرایی در محل دفتر فرماندار تشکیل شد
 به گزارش پایگاه
اطلاع رسانی فرمانداری گمیشان، سقلی در این جلسه گفت: با توجه به اینکه در اسفند
ماه ۱۴۰۲ در شهرستان گمیشان انتخابات خوب و موفقی برگزار شد پیش بینی می
شود با توکل بر خدا با همان استاندارها، در انتخابات هشتم تیر ماه نیز با مشکلی
مواجه نخواهیم شد
 رئیس ستاد
انتخابات شهرستان افزود: جانمایی شعبات اخذ رای برای انتخابات دور اول دوازدهمین
دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در شهرستان بر اساس نیاز
سنجی های منطقه ای انجام گرفته بود، لذا اعضای هیئت اجرایی انتخابات ریاست جمهوری
نیز نسبت به بررسی مجدد اماکن مشخص شده و پیرامون چینش نیروها و عوامل اجرایی شعب
اقدام خواهند نمود تا در روز أخذ رأی کوچکترین مشکلی برای مردم شریف شهرستان ایجاد
نشود
 فرماندار گميشان
در بخش پاياني سخنان خود تاكيد كرد: هر يك از ما بايد بعنوان سفير فراهم سازي
زمينه هاي حضور حداكثري مردم در پاي صندوق هاي رأی اقدام نماييم تا شاهد برگزاري
انتخاباتي حول محور 4 راهبرد ابلاغي مهم رقابت، سلامت، امنيت و مشاركت از سوي مقام
معظم رهبري باشيم.

اولین جلسه هیئت اجرایی ستاد انتخابات شهرستان گمیشان تشکیل شد

 

اولین جلسه هیئت اجرایی ستاد انتخابات شهرستان گمیشان تشکیل شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.