جلسه هماهنگی کمیته های برگزاری انتخابات باحضور نمایندگان استانداری

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=22250کپی به کلیپ‌بورد

به گزارش کمیته اطلاع رسانی انتخابات ، نوزدهمین جلسه هماهنگی کمیته های برگزاری انتخابات حوزه انتخابیه شهرستان علی آباد کتول به ریاست دکتر زنگانه معاون فرماندار و با حضور شریفی،مولایی فر،ازنمایندگان استانداری گلستان در محل فرمانداری برگزار شد.

در این جلسه دکتر زنگانه، برگزاری مستمر انتخابات نمایندگان مردم در طول 36 سال گذشته را  یکی از ویژگیهای اصلی نظام جمهوری اسلامی دانست و اظهارداشت: همه ما وبه ویژه دست اندرکاران برگزاری انتخابات در کمیته های مختلف برگزاری در برابر تک تک آرای مردم مسئولیم.

وی با تاکید بر ضرورت فراهم کردن کلیه مقدمات سخت افزاری و نرم افزاری مراحل انتخابات، افزود: اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم در قبل، حین و بعداز انتخابات از اولویت های کمیته های برگزارکننده انتخابات می باشد.

در ادامه دکتر زنگانه با اشاره به تشکیل کمیته های مختلف برگزاری انتخابات در ستاد مرکزی خواستار همکاری، هماهنگی وهمدلی بیش از پیش همه مسئولان واعضای محترم کمیته ها اظهار امیدواری کرد: ان شاا.. برگزاری انتخابات با در نظر گرفتن همه جوانب به بهترین شکل و با حضورحداکثری مردم برگزار خواهد شد.

درادامه جلسه نمایندگان استانداری نقطه نظرات خود را به منظور برگزاری انتخاباتی پرشورتر ارائه کردند.

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.