همایش آموزشی، توجیهی منطقه ای مرحله دوم انتخابات برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=23944کپی به کلیپ‌بورد

همایش آموزشی، توجیهی منطقه ای مرحله دوم انتخابات برگزار شد

همایش آموزشی _ توجیهی منطقه ای مرحله دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مشهد مقدس برگزار شد.

در این همایش مقیمی معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور و معاونین سیاسی امنیتی و اجتماعی، مدیران کل سیاسی انتخابات، فرمانداران و بخشداران استانهای تهران، خراسان رضوی، گلستان، مازندران و هرمزگان حضور داشتند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان و رئیس ستاد انتخابات استان در این همایش توجیهی، با بیان اینکه انتخابات ۷ اسفند در کمال امنیت و آرامش برگزار شد، گزارشی از حضور پرشور و میزان مشارکت 5/81 درصدی مردم استان در مرحله اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری که منجر به کسب رتبه اول مشارکت در کشور شد، ارائه نمود.

“علی اصغر طهماسبی” در ادامه با اشاره به 6 حوزه انتخابیه و تعداد شعب اخذ رأی استان از ارسال ۲۶۶۴۸ خبر انتخاباتی به وزارت کشور خبر داد.

وی در پایان اظهار کرد: ستاد انتخابات استان گلستان از آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات در سه حوزه انتخابیه باقی مانده استان، در مرحله دوم برخوردار است.

همایش آموزشی، توجیهی منطقه ای مرحله دوم انتخابات برگزار شد

همایش آموزشی، توجیهی منطقه ای مرحله دوم انتخابات برگزار شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.