نقش بانوان در انتخابات انکار ناشدنی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=24062کپی به کلیپ‌بورد

نقش بانوان در انتخابات انکار ناشدنی است

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مراوه تپه ، نشست انتخاباتی فرماندار با بانوان فعال شهرستان مراوه تپه تشکیل شد .

اسمعیل تاجی ضمن تبریک ایام نورانی رجب المرجّب و تقدیر و تشکر از بانوان به لحاظ مشارکت فعال در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خیرگان رهبری گفت : بحمدالله بانوان شهرستان مراوه تپه با وجود محرومیت های فراوان ، در انتخابات هفتم اسفند 53 % مشارکت داشته و این قضیه نشان دهنده هوشیاری ، تفکر و بلوغ سیاسی ایشان می باشد  .

رئیس ستاد انتخابات شهرستان مراوه تپه اظهار داشت : از بانوان شهرستان انتظار داریم که با درایت و تدبیر ویژه سایر زنان را به شرکت گسترده در انتخابات تشویق و ترغیب نموده و شرایط را برای حضور پرشور و شعور آنان آماده نمایند .

فرماندار مراوه تپه افزود : نقش بانوان در انتخابات انکار ناشدنی است و بسیاری از پیشرفت های جامعه مرهون زحمات و خدمات ارزنده زنان می باشد .  

نقش بانوان در انتخابات انکار ناشدنی است

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.