تبلیغات انتخابات شوراها و ریاست جمهوری از روز پنجشنبه ممنوع است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=26998کپی به کلیپ‌بورد

تبلیغات انتخابات شوراها و ریاست جمهوری از روز پنجشنبه ممنوع است

 “حمید رضا گرزین” از ممنوعیت تبلیغات انتخابات شوراهای اسلامی از ساعت 24 امشب و ریاست جمهوری از ساعت 8 صبح در روز پنج شنبه 28 اردیبهشت ماه خبر داد.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان آق قلا، صبح امروز چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه، “حمیدرضا گرزین” در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شهرستان ضمن تبریک فرا رسیدن روز ارتباطات و هفته روابط عمومی به اصحاب رسانه، خبرنگاران و تلاشگران عرصه اطلاع رسانی، اظهار داشت: در آستانه حماسه سیاسی دیگر و نزدیک شدن به رویداد مهم و حساس پیش رو ،”انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی”، تنور تبلیغات نیز در فضاهای واقعی، شبکه های اجتماعی و فضاهای مجازی گرم و گرمتر شده است، در جامعه کنونی و دسترسی آسان به شبکه های اجتماعی، فضاهای مجازی هم فرصت بوده و هم تهدید به حساب می آیند، چه بهتر اینکه تهدیدها را به فرصت تبدیل نمائیم و نسبت به اطلاع رسانی صحیح و شفاف اقدام نمائیم.

مسئول کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان آق قلا ، تاکیدات مقام معظم رهبری و بزرگان نظام مقدس جمهوری اسلامی مبتنی بر فراگیر کردن حضور حداکثری مردم را فصل الخطاب قرار داد و اظهار امیدواری کرد : ان شاالله با همدلی و همکاری همه مجریان و دست اندرکاران رویداد مهم و حساس پیش رو، شاهد برگزاری انتخاباتی سالم، قانونمند و با حضور حداکثری مردم در شهرستان آق قلا باشیم.

“گرزین” در خاتمه تصریح کرد: براساس قوانین و دستور العمل ستاد انتخابات، هر گونه تبلیغات کاندیداهای شوراهای اسلامی شهر و روستا از ساعت 24 امشب و تبلیغات ریاست جمهوری از ساعت 8 صبح روز پنجشنبه 28 اردیبهشت ماه ممنوع بوده و این ممنوعیت نیز در پایگاههای اطلاع رسانی، گروهها و کانالهای فضای مجازی نیز مصداق خواهد داشت.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.