مشارکت حداکثری محصول امنیت انتخاباتی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=28602کپی به کلیپ‌بورد

مشارکت حداکثری محصول امنیت انتخاباتی است

 معاون فرماندار شهرستان گمیشان گفت: امنیت در انتخابات از عوامل اصلی تاثیرگذاری بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است .

سید علیرضا حسینی در حاشیه
برگزاری مانور قطعی شریان های حیاتی در شعب اخذ رای اذعان کرد: همه ی مسئولان
شهرستان به ویژه در کمیته امنیت انتخابات در صدد آن هست تا انتخابات در امنیت کامل
برگزار شود و در این مسیر از تمامی ظرفیت های خود بهره خواهند جست.

وی با اشاره به برگزاری مانور
قطعی شریان حیاتی (برق) در محل فرمانداری افزود: این برنامه عملیاتی به واسطه تاکید
مسئولان امنیت انتخابات استان و با هماهنگی بعمل آمده در کمیته شهرستان توسط اداره
برق طراحی و با همکاری دستگاه های شهرستان اجرایی شد.

حسینی یادآور شد؛ سناریوی این
مانور در جلسات کارشناسی تجزیه و تحلیل و پس از تایید کمیته امنیت انتخابات شهرستان
اجرا شد.

وی ادامه داد: در این مانور
برق نیمی از منطقه شهری گمیش تپه و فرمانداری گمیشان قطع و سپس با اقدام سریع
دستگاه متولی به واسطه تجهیزات فنی در کوتاه ترین زمان ممکن برق برقرار شد.

رییس کمیته امنیت انتخابات
شهرستان ضمن تشکر از عوامل اجرایی مانور به ویژه اداره برق شهرستان تصریح کرد: با
وجود کاستی های شهرستان در بخش امکانات این مانور با موفقیت و تامین اهداف مورد
نظر به سرانجام رسید.

حسینی تصریح کرد: بر اساس
برنامه زمان بندی بزودی مانور بخش ارتباطات نیز با مشارکت دستگاههای مرتبط ویژه
انتخابات پیش رو برگزار میشود.

وی با اشاره به برگزاری مرتب
کمیته امنیت در سطح شهرستان بیان کرد تا کنون 9 جلسه کمیته امنیت انتخابات در
شهرستان برگزار شده و همچنان بطور منظم ادامه خواهد یافت.

وی در پایان از همه اعضای
کمیته امنیت شهرستان به واسطه حضور منظم تشکر و قدر دانی کرد.

مشارکت حداکثری محصول امنیت انتخاباتی است

 

مشارکت حداکثری محصول امنیت انتخاباتی است

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.