506 نفر در انتخابات شورای اسلامی روستاهای شهرستان آق قلا نام نویسی کردند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=30045کپی به کلیپ‌بورد

506 نفر در انتخابات شورای اسلامی روستاهای شهرستان آق قلا نام نویسی کردند

“امیر شیر توماج”از نام نویسی 506 نفر در انتخابات شورای اسلامی روستاهای شهرستان آق قلا خبر داد.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات و روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا،”امیر شیر توماج”در گفتگوی اختصاصی صبح امروز دوشنبه 23 ام فروردین ماه با پایگاه اطلاع رسانی اظهار کرد:با پایان یافتن مهلت هفت روزه ی ثبت نام از داوطلبان ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی روستایی در شهرستان آق قلا، 506 نفر نام نویسی کرده اند و فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها در دو بخش مرکزی و وشمگیر آغاز خواهد شد.

فرماندار شهرستان آق قلا افزود:در روز پایان ثبت نام از داوطلبان حضور در ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی روستاها،مجموعا 354 نفر در بخش مرکزی و 152نفر در بخش وشمگیر بودند که از این تعداد 479 نفر مرد و 27 نفر زن هستند.

رئیس هیات اجرایی انتخابات 1400 در شهرستان آق قلا تصریح کرد:از مجموع ثبت نام کنندگان،تعداد 466 نفر بصورت حضوری و 40 نفر با مراجعه به سایت و اپلیکشین،آمادگی خود را جهت شرکت در ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی روستاهای بخش مرکزی و وشمگیر اعلام کردند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.