انتخاباتی باشکوه را گلستان شاهد خواهیم بود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=32279کپی به کلیپ‌بورد

انتخاباتی باشکوه را گلستان شاهد خواهیم بود

استاندار گلستان در دیدار با خانه احزاب استان گفت: 11 اسفند امسال انتخاباتی رقابتی و با مشارکت بالا راشاهد خواهیم بود.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان؛ علی محمد زنگانه استاندار گلستان در جمع اعضای خانه احزاب استان گفت: با رهنمود مقام معظم رهبری در ابتدای امسال در خصوص انتخابات، طرحی بنام رسام تدوین که با تائید ستاد انتخابات کشور به اجرا در آمده است.
وی افزود: با ثبت نام 581 نفر در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی استان فضایی رقابتی تر ازدوره گذشته در استان را شاهد هستیم.
استاندار گلستان تصریح کرد: گلستان بعنوان سرزمین برادری و بانگاه استفاده از ظرفیت همه اقوام استان 810 نفر با تنوع قومیتی فارس، ترکمن، سیستانی، بلوچ و سایر قومیت های گلستان بعنوان معتمدین مردم در هیئت های اجرایی معرفی شدند.
زنگانه ادامه داد: نخبگان سیاسی، اجتماعی استان با تاکید بر ایمان و امید برای جذب مشارکت حداکثری مردم که وعده ما 11 اسفند امسال است تلاش کنند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.