علمای دین وائمه جمعه برای شرکت مردم درانتخابات نقش‌آفرینی کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=32655کپی به کلیپ‌بورد

علمای دین وائمه جمعه  برای شرکت مردم درانتخابات نقش‌آفرینی کنند

  خسروی خاطرنشان کرد: با توجه به فرامین امام خامنه ای که چهار راهبرد مشارکت،رقابت،سلامت و امنیت درامر انتخابات،لذا مشارکت از اهمیت بالائی برخوردار است.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ،صبح روز شنبه 23 دی ماه با حضور معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ، ائمه
جمعه و جماعات وبرخی روسای ادارات ونهادهای شهرستان ،جلسه کارگروه رسام با هدف
حضور حداکثری مردم در انتخابات اسفندماه برگزار شد .

معاون سیاسی امنیتی گفت : آثار مقاومت اسلامی در اقصی نقاط جهان قابل
مشاهده است و تفکر بسیجی که امام راحل تاسیس کرد برگرفته از آموزه‌های اسلام و
مکتب ائمه اطهار (ع) است.

وی با اشاره به ضربات مهلکی که دشمن صهیونیستی از جبهه مقاومت در
سراسرعالم به ویژه در منطقه غرب آسیا دریافت می کند افزود: مکتب مقاومت که با بسیج
در ایران شناخته می‌شد، عطرش محیط جهانی را پر کرده است چون در منشور تاسیس بسیج امام
راحل دنبال جهانی سازی تفکر بسیجی بودند.

معاون فرماندارتاکید کرد : علمای دین مخصوصا ائمه جمعه با امید بخشی
به جامعه، برای شرکت مردم درانتخابات نقش‌آفرینی کنند وحضورگسترده را رقم بزنند
.

علمای دین وائمه جمعه  برای شرکت مردم درانتخابات نقش‌آفرینی کنند

 

علمای دین وائمه جمعه  برای شرکت مردم درانتخابات نقش‌آفرینی کنند

 

علمای دین وائمه جمعه  برای شرکت مردم درانتخابات نقش‌آفرینی کنند

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.