روز انتخابات زمان نمایش محصول 209 روز مجاهدت مجموعه ستاد انتخابات است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=33734کپی به کلیپ‌بورد

روز انتخابات زمان نمایش محصول 209 روز مجاهدت مجموعه ستاد انتخابات است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان
و رئیس ستاد انتخابات استان گفت :
روز انتخابات زمان به نمایش
درآمدن محصول تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه ستاد انتخابات است. حاصل تلاش‌های 209
روز مجاهدت دل‌سوزانه و جهادی خدمت‌گذاران مردم در ستاد انتخابات، 11 اسفند به نمایش
درخواهد آمد.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات ؛
“سیدعلی مهاجر” در جلسه هماهنگی ستاد انتخابات ضمن تشکر و قدردانی از
تلاش‌های دل‌سوزانه و جهادی مجموعه ستاد اظهار داشت : با تلاش و پشتکار
جهادی و دلسوزانه همه اعضای ستاد انتخابات، تاکنون 206 روز از ستاد انتخابات را با
موفقیت و در سلامت کامل پشت سر گذاشته‌ایم و انتظار می‌رود در روزهای پایانی این
ماموریت مهم و حساس، اعضای ستاد صبوری و پشتکار بیشتری در انجام وظایف خود داشته باشند.

وی افزود : از آمادگی
و هماهنگی همه شعب و عوامل اطمینان حاصل نمایید و رفع کمبودها و کاستی‌ها را از
فرمانداران و متولیان آن مطالبه نمایید.

رئیس ستاد انتخابات
بیان داشت : عوامل حاضر در شعب اخذ رای را افرادی امین و دل‌سوز می‌دانیم که برای کار بسیار سنگین و خطیر
انتخابات و خدمت به نظام اسلامی پیش قدم شده‌اند لذا باید حرمت آن‌ها حفظ و شرایط
و پذیرایی مناسب برای آن‌ها فراهم شود.

وی ادامه داد : مطمئنا بار اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی عموم از روند برگزاری انتخابات به عهده خبرنگاران است
لذا باید برای حضور آن‌ها در ستاد، فضای مناسب و در شان آن‌ها تدارک دیده شود.

مهاجر ابراز امیدواری
کرد: به فضل الهی و مشارکت پرشور مردم بصیر،
انتخاباتی در شان نظام و انقلاب اسلامی، بدون کوچک‌ترین مشکل را سپری نماییم و
موجب سربلندی ایران اسلامی باشیم.

روز انتخابات زمان نمایش محصول 209 روز مجاهدت مجموعه ستاد انتخابات است

 

روز انتخابات زمان نمایش محصول 209 روز مجاهدت مجموعه ستاد انتخابات است

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای‌عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.
محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان مینودشت، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده کشور، برگزاری انتخابات را یک جهاد تبیینی و عملیاتی دانست.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با هیئت اجرایی شهرستان رامیان، با تمجید از پیشرویِ مطلوبِ فرآیندهای اجرایی در این شهرستان، تأکید کرد که هیچ عامل خارجی و فشار سیاسی نباید در اراده مجریان برای برگزاری مقتدرانه انتخابات خللی ایجاد کند.
محمد حمیدی، رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، در نشست با اعضای هیئت اجرایی شهرستان علی‌آباد با تأکید بر برگزاری مقتدرانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه، دستور داد لیست تمامی ۱۵۴ شعبه اخذ رأی و عوامل اجرایی شهرستان تا پایان امروز نهایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان با تأکید بر رعایت زمانبندی فرایند انتخابات، اعلام کرد که بر اساس دستور ستاد انتخابات کشور، انتخابات ۱۱ اردیبهشت ماه با تمام توان و در تراز اقتدار نظام برگزار خواهد شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.